Enviat per: Jordi | 24 Abril, 2009

Santjordiades

Ahir Sant Jordi, patró per un dia de les activitats de ramblejar, llegir el i al carrer, viure envoltat de roses i trobar-te amb escriptors, els de debò i els que ho fan veure.  En el meu cas, dues signatures dues, han estat les aconseguides.  La primera d’elles, la de Jorge Bucay.  Tot i que ja tinc altres llibres seus signats, no he resistit la temptació d’aconseguir un exemplar autografiat més, però potser la tria no ha estat gaire encertada.  I és que li he portat Shimriti, aparegut ja fa uns quants anys i que es va fer famós per l’acusació de plagi que li va caure a sobre, que després es va demostrar que era certa.  Però Bucay ha estat molt amable.  Tot i enganxar-lo a la seva hora de dinar (s’estava fent seu un bon entrepà), m’ha firmat el seu no-llibre i ens hem felicitat mutuament el sant.

I després, he anat per un dels gurús dels nostres temps desorientats, director de cinema, guionista de còmics, tarotista i artista total, Alejandro Jodorowsky.  I el fet de poder parlar, encara que sigui un minut, amb una persona a la qual li has dedicat tantes hores de la teva vida llegint els seus escrits, et produeix una rara satisfacció, barreja d’il·lusió i de sensació d’intimitat alhora, perquè en aquell moment no l’estàs compartint amb ningú, només tú l’estàs llegint a ell.  La dedicatòria?  Para que dancemos juntos.  Doncs això.  A ballar, a ballar!

Anuncis

Responses

  1. Ei Jordi, no vam veure’t a la cua del Jodorowsky. Nosaltres vam aconseguir que ens signesi una Via del Tarot i un Incal.

    La veritat és que l’Incal ara fa goig amb l’autograf del Moebius i el Jodorowsky juntets..^^

    Compte amb les piruetes!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: